Een bedrijf waar werknemers graag werken, waar ze kunnen groeien én willen blijven?

Is dat niet de droom van elk bedrijf? Ik help je om die waar te maken.

Veel verloop? Ontevreden werknemers? Weinig instroom? Geen of chaotische HR structuur?  Met mijn hulp brengen we daar verandering in en geven we vorm aan een future-proof HR voor jouw bedrijf! Rekening houdend met jouw prioriteiten en budgetten, maken we er een succes verhaal van.

Herkenbaar?

Werknemers vertrekken keer op keer, het is als dweilen met de kraan open.

Er is veel ontevredenheid bij je werknemers, het lijkt wel een klachtendienst.

Vacatures invullen is mission impossible. Je kan maar geen kwalitatieve kandidaten aantrekken.

Aan HR doe je niet, geen tijd voor. Het is vooral brandjes blussen momenteel.

Er zijn geen HR procedures en alles verloopt chaotisch zonder enige structuur.

HR is zo complex, je hebt geen idee waar en hoe eraan te beginnen.

Je wil investeren in je medewerkers en je HR naar een next level brengen.

Veel HR projecten op de plank, maar geen tijd om ze zelf te realiseren.

Naar een future-proof HR

Verkenning

We gaan eerst met elkaar in gesprek zodat we zeker zijn van de wederzijdse match. Tijdens dat gesprek pols ik ook naar de problemen en noden waar je momenteel mee zit.

Actieplan

Nadien maak ik een actieplan op met de verschillende aan te pakken topics en prioriteiten. Na overleg met jou, begin ik met de uitwerking van de verschillende elementen.

Overdracht

Als alle topics aangepakt zijn, zorg ik voor een volledige en grondige overdracht. Het is de bedoeling dat je met de aangereikte oplossingen en informatie zelf verder aan de slag kan.

Veel gestelde vragen

Ik heb een passie voor HR en een hart voor KMO’s. Die combinatie maakt dat ik je op maat van je bedrijf en je noden kan helpen. Daarnaast zorg ik ook altijd voor een overdracht en actieplan waarmee je nadien zelf verder aan de slag kan.

Zo lang je zelf nodig acht. Van 3 maanden tot 1 jaar, meer of minder, alles kan. Kan je het zelf moeilijk inschatten, dan bekijken we het samen. Verlengen is ook steeds mogelijk.

Ik kan tussen 1 dag en 4 dagen per week komen werken. Dit bespreken we samen, afhankelijk van de noden.

Helaas is het moeilijk om daar een standaard vast tarief op te plakken. Dat tarief is afhankelijk van de noden en het vooropgestelde takenpakket. Neem contact met me op zodat ik een concreter tarief kan meegeven.

Dat zou je denken, maar dat is niet zo. Je hoeft mij geen vakantiegeld of eindejaarspremie te betalen. Je hebt ook geen kosten wanneer ik ziek ben of verlof neem. Is het project ten einde, is er ook geen dure opzegvergoeding te betalen.

Heb je mij maar enkele dagen per week nodig, dan betaal je ook enkel voor die dagen. Niet nodig om dus een voltijdse medewerker aan te werven waarvoor je misschien niet voldoende werk hebt.

Dat begrijp ik, maar het ene sluit het andere niet uit. Ik kan je helpen de vaste medewerker te vinden, het werk op te vangen tot die persoon is gevonden, de nieuwe medewerker opleiden, samen projecten in gang zetten,… 

De zoektocht naar een vaste medewerker kan dus perfect hand in hand gaan met een samenwerking met mij.

Hey, ik ben Jenifer!

Ik ben 32 jaar, getrouwd met Lars en mama van 2 geweldige kids. 

In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig: naaien, macramé, knutselen. Zalig om het hoofd mee leeg te maken. Daarnaast kan je mij ook wekelijks op de manège bij mijn paard vinden, een hobby dat ik al van kinds af aan heb.

Met ruim 10 jaar ervaring in HR, richtte ik in 2024 Ra-ise op. 

Met die rugzak help ik jou om een bedrijf te zijn waar werknemers graag werken én willen blijven.

Contact

nl_BENL
Scroll naar boven