Een loopbaan waarin jij je écht gelukkig voelt?

Met mijn traject op maat is dat waar jij binnenkort staat!

Wil jij ook elke dag opstaan met goesting om te gaan werken? Een job hebben die je met passie doet? Een loopbaan hebben die niet aanvoelt als werken? Energie overhouden voor wat écht telt?

Maar geen idee hoe je dat kan bekomen?

Dan is loopbaanbegeleiding perfect voor jou!

Ken je dat, gaan werken omdat het moet, maar er eigenlijk geen zin in hebben? Je merkt dat het je geen energie geeft, dat je er niet je passie in kwijt kan. Maar ja, je moet werken om geld te verdienen. En trouwens, je weet niet wat je anders zou moeten gaan doen. Dus je sleurt jezelf elke dag opnieuw naar het werk…

Dit is ook een stukje van mijn loopbaanverhaal geweest. 

Ik ben iets meer dan 10 jaar werknemer geweest, en regelmatig merkte ik ‘dit is het niet’. Er was altijd iets: te eentonig, gaf me geen energie, niet voldoende vrijheid, te saai, te beperkt,… 

Ik werd er niet gelukkig van, dus het was tijd voor verandering.

Ik nam de beslissing om een loopbaancoach onder de arm te nemen, en wat was dit een goede beslissing!

Het was een heel verhelderend, maar ook confronterend traject. Ik moest mezelf in vraag stellen, in de spiegel kijken, op zoek gaan naar wie ik écht was en wat ik écht wou. Geen gemakkelijke vragen, maar gelukkig had ik de coach om mij te begeleiden. Dankzij de juiste vragen en feedback kon ik stap voor stap vooruit.

Ze gaf mij niet de antwoorden, ik moest ze zelf zoeken. En dat maakte het net zo waardevol. Elke keuze en elke beslissing kwam namelijk van mij, dus stond ik er 100% achter. En nog steeds trouwens!

Na een traject van enkele sessies zag ik het licht aan het eind van de tunnel en wist ik wat ik écht wou doen. Afsluiten deden we met een actieplan zodat ik op korte en lange termijn zelf verder kon.

Ik wil je laten zien dat dit ook voor jou kan!

Stel je voor dat...

  • je elke dag met goesting gaat werken.
  • werken niet meer zou aanvoelen als een verplichting.
  • je een job doet dat je passioneert.
  • je jouw talenten kent, én weet hoe je ze moet inzetten.
  • je perfect weet waar je naartoe wil in je loopbaan.
  • je weet hoe je jouw loopbaandoelen kan bereiken.
  • je zelfverzekerd naar sollicitatiegesprekken gaat.
  • je weet waarop je moet letten in de zoektocht naar  een nieuwe job.

De weg naar een gelukkige loopbaan

Verkenning

Om te starten, gaan we je vraag zo duidelijk mogelijk maken. Waarom kom je bij mij? Waar loop je tegenaan? Welke uitdagingen kom je tegen?

Gesprek

Nadien gaan we doorheen een aantal sessies en oefeningen antwoorden zoeken. Ik ga je een spiegel voorzetten, uitdagen en begeleiden zodat jij de antwoorden kan vinden.

Plan

We ronden het traject af met een concreet actieplan op korte en lange termijn. Een plan met concrete handvatten waar je verder mee aan de slag kan.

Veel gestelde vragen

Ik werk op jouw ritme en op jouw maat. Er plakt geen vast aantal sessies op en er is geen vast schema. We bewandelen de weg die jij op dat moment nodig hebt.

Het traject van iedere persoon is uniek, maar gemiddeld zijn er 5 sessies nodig. Merk ik dat je sneller klaar bent om zelfstandig verder aan de slag te gaan, dan zeg ik je dat ook gewoon eerlijk. 

Dat mag je kiezen, het kan online of het kan bij Centre Médical BAMA in Jauche.

De prijs voor 1u coaching is €70 incl. BTW. Starten we samen een traject op van enkele sessies, dan krijg je mijn werkboek er gratis bij.

Hey, ik ben Jenifer!

Ik ben 32 jaar, getrouwd met Lars en mama van 2 geweldige kids. 

In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig: naaien, macramé, knutselen. Zalig om het hoofd mee leeg te maken. Daarnaast kan je mij ook wekelijks op de manège bij mijn paard vinden, een hobby dat ik al van kinds af aan heb.

Met ruim 10 jaar ervaring in HR, richtte ik in 2024 Ra-ise op. 

Met die rugzak help ik jou een loopbaanpad te maken waar je écht gelukkig van wordt.

nl_BENL
Scroll naar boven